nosmotnos

Alla inlägg under februari 2014

Av nosmotnos - 4 februari 2014 14:54

Den 1 april 2011 flyttade bloggen från tidigare portal till denna. Sedan dess har 368 inlägg skrivits, 3 118 bilder lagts upp - och vi har belönats med 127 kommentarer.


Under 2013 hade vi mellan 120-250 besökare per månad. Några av dessa lämnade en mycket uppskattad kommentar efter sig, några gillade inlägget -antingen i bloggen eller på facebook. Men många av er lämnar inga avtryck, annat än i statistiken. Lusten att blogga går upp och ner, roligast är det självklart när vi får veta att ni uppskattar bilder på våra utflykter, era sovande hundar, rastgårdsbesök, snöstormar och annat skoj. Vi är självklart stolta över (i stort sett) alla våra inlägg - men det är ju för ER vi tar oss tiden att blogga.


Nu har vi införskaffat en sprillans ny gästbok här i bloggen. Ingen blir gladare än din hunds fröknar om du tar dig tid att skriva en rad eller två.

Självklart får också du som inte har din hund hos oss skriva något fint   


Om du har missat att vi finns på facebook så tycker vi att du ska leta reda på oss där och bli vår polare   

Du får väldans gärna lämna inlägg på vår fb-sida om du vill tipsa oss och alla våra vänner om tex. en spännande föreläsning, någon rolig grupp för hundägare eller liknande. Vi lovar i gengäld att försöka bli bättre på att göra detsamma!


Nos mot Nos Tallkrogen har också en alldeles egen blogg fylld av spralliga individer. Det är helt legalt att spionera här:


http://nosmotnostallis.bloggplatsen.se/


I Tallkrogen finns gamla Bandhagen-kompisar som Leo, Zhukov och Brusco. Kika in och säg hej   


Länken finns också till höger ----------------------> i menyfältet, så slipper ni leta upp detta inlägg varje gång ni vill hälsa på i Tallkrogen.


Jag avslutar detta inlägg med samma vänliga uppmaning som Tallkrogens gäng fick:


Nu blir det INGA FLER INLÄGG före vi har 10 nya inlägg i gästboken!

(Jag bara skoja. 5 räcker   )


Fast i Tallkrogen räckte det tydligen med ynka 2 gästboksinlägg innan nästa blogginlägg kom.... Ni kan väl bättre än så??   


Ha en riktigt fin dag! (Jag hörde vårfåglar på väg till jobbet. Det kan väl pigga upp en grådaskig februarieftermiddag??)


/Linda

Presentation


I denna blogg kan du följa din hunds dag på Nos mot nos Hunddagis =)

Gästbok

Länkar

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards