nosmotnos

Direktlänk till inlägg 13 januari 2015

Ut i halkan

Av nosmotnos - 13 januari 2015 10:17

Igår kom efterlängtad snö, idag är det halkbana. Men solen visar sig och alla är på gott humör :-)


       


Lite information om våren kommer här!

Nu är vi i full gång igen efter julledighet. Endast Bandhagens dagis finns kvar, och vi har fullt hus. Några av våra Tallis-hundar har flyttat över och vår intresselista är lång. Att det behövs fler dagis i söderort är tydligt. Tyvärr är det svårt att hitta lokal -och dyrt att starta upp nytt. Därför håller vi oss till det dagis vi har, inga planer på att öppna nytt finns i nuläget.


De nummer ni når oss på numera är 08-647 31 80 eller mobilen 076-902 97 32.


Ring eller släng iväg ett sms om:

  • Din hund blir sen på morgonen (inlämning sker 6:30-8:30).
  • Din hund blir hemma.
  • Du hämtar tidigt (hämtning 16:00-18:00)

Kurser

Istället satsar vi på att bygga ut kursverksamheten och trimmet. På vårens kursschema finns allt från koppelkurser till agility och rallylydnad. Vi har också föreläsningar och temakvällar, där ni kan prova på något nytt - exempelvis bevakning eller tävlingslydnad. Några aktiveringsrundor finns också med - dessa var väldigt uppskattade förra året!


Ni kan läsa mer om våra kurser på vår www.nosmotnos.net  Först ut är agilityn, som börjar redan 29/1. För denna kurs har vi hyrt Hundhallen i Haninge, träningen sker inomhus.


Vidareutbildning

Jag har också påbörjat min utbildning till problemhundsutredare. Under utbildning håller jag lägre priser. Om ni behöver jobba med skotträdsla, separationsångest, stress, rädslor, aggressioner, hundmöten eller annat som ni finner hindrar era hundar i vardagen - då är ni välkomna till mig. Ni kan läsa mer om priser och hur en utredning går till på hemsidan.


Klipp och trim

Butiken är borta till förmån för trimmet. Nu har vi dubbelt så många trimtider och hoppas på dubbelt så många kunder ;-) Sprid ordet om oss, vi vardagsklipper alla raser/blandraser.


Instagram/FB

På föräldramötet kom ett önskemål om att vi skulle starta ett Instagramkonto. Så nu har vi gjort det - och är i full gång. Följ oss gärna där! För er som missat att vi har Facebook så är ett tips att gilla oss även där.


Eftersom vi nu lägger ut mycket bilder på FB och Instagram så kommer bloggandet att minska. Det tar mer tid att ladda upp bilder och skriva inlägg här - och vi umgås så gärna med era hundar istället. Målet är att uppdatera bloggen 2 gånger i veckan, vill ni ha mer av oss är det Instagram och FB som gäller ;-)


Övrigt

Då vi har flera nya kunder vill vi informera om att ni väntar utanför om kund är inne i hallen. Ibland har vi information att ge, och det kan kännas jobbigt om andra deltar i din hunds "kvartssamtal". Om det är kö utanför jobbar vi så snabbt vi kan, tar det längre tid än du önskar så är det för att vi helt enkelt inte kan skynda på just denna gång.


Ibland är vi flera som stänger och samtalet inte så "hemligt". Då kan vi vinka in dig eller komma ut med din hund till dig, trots att samtal pågår i hallen.


På morgonen har de flesta bråttom till jobbet. Då håller vi snacket på ett absolut minimum. Ibland får du ändå vänta, i dessa fall delges information från hundägare till dagisfröken - något som vi behöver veta under dagen. Ej brådskande frågor får vänta till hämtning.


Eftersom det är extremt svårt att hitta en lokal att hålla hunddagis i så är vi rädda om vår lokal och vårt rykte i centrum. Därför ber vi er att aldrig köra in bilen i centrum när du hämtar/lämnar din hund. Håll din hund kopplad genom centrum när ni går till/från dagis.


Ha en fin dag - och gå försiktigt i halkan!!


/Linda

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nosmotnos - 31 oktober 2017 15:43

Hej på er!   Nu har dagen kommit då det är min sista arbetsdag på Nos mot Nos, det känns väldigt märkligt att jag inte längre ska komma hit varje morgon och mötas av viftande svansar och mängder med pussar från alla dagishundar.   2 år gått v...

Av nosmotnos - 1 september 2017 12:38

Hejsan på er, nu var det länge sen sist!   Olyckligt nog när jag hade lovat massa blogginlägg och härliga bilder så får jag inflammation i blindtarmen vilket ledde till operation och en och en halv veckas sjukskrivning, därav har inget bloggande ...

Av nosmotnos - 6 juli 2017 14:35

Hej på er!   Idag är det första fredagen i juli vilket betyder att vi stänger kl 16:00 idag precis som vi gör alla andra fredagar i juli. Hämtning sker mellan 14:00-16:00. Lappar angående detta har suttit uppe i entrén i 2 veckors tid :).   ...

Av nosmotnos - 30 juni 2017 07:41

Hallå på er!   Vill påminna er om att vi fredagar i juli stänger kl 16:00, hämtning av era pälsklingar sker då mellan 14:00-16:00.   Annars vill jag bara önska er en trevlig helg!                                       ...

Av nosmotnos - 22 juni 2017 08:40

Hej på er!   Imorgon är det midsommarafton och dagis är då stängt, därför kommer veckans blogginlägg redan idag!   Vill bara önska er alla en super härlig midsommar, hoppas ni äter massa god mat och massa dans till ''små grodorna'' :).   ...

Ovido - Quiz & Flashcards